18.10.17 Pentusia toiveissa, vihdoinkin :)

Odottelin Sirrin juoksua alkavaksi viimeistään heinä-elokuun vaihteessa tänä kesänä. Edellisestä juoksusta oli tällöin kulunut noin vuosi. Jännitin, alkaako juoksu jopa aikaisemmin. Päätin ajoittaa Sirrin mejäkauden alkukesälle, jotta juoksu ei haittaisi harrastamista. Suunnitelmissa oli lisäksi treffit komean sulhon kanssa.

 

Juoksu antoi kuitenkin odottaa itseään. Ehdimme käydä Norjassa mejäilemässä kahteenkin otteeseen, ja elokuinen kesälomani sujui mukavasti ilman yllättäviä suunnitelmanmuutoksia. Lopulta aloin jo huolestumaan, kuinka pitkälle Sirri oikein aikookaan juoksun alkua venyttää. Vihdoin syyskuun puolivälissä alkoi tapahtua. Treffit Waltterin kanssa sovittiin syyskuun loppupäiville. Sirrin mielestä Waltteri oli oikein miellyttävä herrasmies. Sirri on aikas tarkka omasta yksityisyydestään, joten arvelin, että käsilaukku saattaisi heilahtaa, jos herra olisi sen mielestä liian tungetteleva. Mutta ei hätää, Sirri hyväksyi Waltterin hyvillä mielin.

 

Nyt sitten vain odotetaan ja pidetään peukkuja! Alla kuvat pentueen vanhemmista. Pentusivulta löytyvät linkit vanhempien tietoihin kotisivuilla ja Koiranetissä.

 

 

Waltteri, Skjervtun´s Wanna Be

Sirri, Delichon Flying Adder

Sirri

 

 

 

 

Waltteri