2.11.2018 Ulkoilua ja näyttelyä

Syksy etenee hurjalla vauhdilla. Joudun tässä kirjoittaessani oikein miettimään, mitä lokakuun aikana on tapahtunut ja mitä me olemme koirien kanssa puuhastelleet. Lokakuun alussa oli harvinaislaatuinen viikonloppu, sillä neljä Delichon-koiraa kävi saman viikonlopun aikana pyörähtämässä näyttelyssä Tuulosessa. Sirrin pennuista Miko (Delichon Goldcrest), Käpy ja Clint käynnistivät virallisen näyttelyuransa junioriluokassa. Lapsiahan nuo ovat ja kesken kehityksenkin vielä, mutta ovat nyt ainakin yhtä uutta kokemusta rikkaampia. Miko ja Käpy saivat tulokseksi erittäin hyvän ja olivat kolmansia luokassaan. Clint puolestaan sai erinomaisen ja luokkavoiton. Näyttelyyn osallistui myös Sirri, jonka tulostaso oli lapsiensa luokkaa, eh/3. Kuvissa alla Clint ja Käpy näyttelypuuhissa.

 

Käpy

Clint

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pääasiassa lokakuu on kuitenkin ollut ulkoilun aikaa. Olemme tehneet vapaapäivinä retkiä metsiin sekä tutuissa että uusissa maastoissa (nuotiomakkarakiintiö lähestyy täyttymistään). Aamupäivisin ennen työvuoron alkua olemme ulkoilleet parituntisia kierroksia tutuissa maastoissa pelloilla ja metsissä. Lomaviikon vietimme Väärän kämpällä kauniista syyskeleistä ja luonnosta nauttien. Hanhia oli muutolla paljon, ja lähinaapurimme pihassa parin kilometrin päässä laidunsi kolmen nuoren ja kesyn valkoposkihanhen porukka. Emolintujen tullessa paikalle vartiointi olikin sitten tiukempaa, ja eräänä yönä koko porukka lopulta lähti suuntaaman kohti etelää.

 

 

Syyslomalla vietimme pari päivää myös ystävien mökillä jälkiharjoitusten merkeissä. Koko porukka sai harjoitella syksyn viimeiset treenit. Vaan mistäpä sitä tietää, jospa vaikka vielä jouluna on maa paljas ja keli sopiva jäljestämiseen. Aurinkoisessa poseerauskuvassa oman lauman lisäksi Junnu (Breeze Way To Fame) ja Saukki (Breeze Xaukki Maybe Tracker).