24.9.2020 Taitavia sukulaisia

Yllä oleva kuva esittelee alkusyksyn tunnelmavalaistusta viimeisellä kesälomaviikollamme syyskuun alussa. Auringonlaskun värjäämä taivas on usein häkellyttävän kaunis punaisen, violetin, oranssin ja keltaisen sävyineen. Tällä kerralla taivas ei loistanut räiskyvällä värikkyydellään, vaan tunnelma oli ennemminkin seesteinen ja pysähtynyt. Luonto oli hiljaa, ja Clint jäi hetkeksi laiturille ihailemaan maisemaa. Nyt olemme jo palanneet arkeen, mutta kuvia on kiva katsella ja palauttaa hienoja hetkiä mieleen.

Oman laumani osalta harrastuskausi on tältä vuodelta päättynyt. Vaikka kausi oli lyhyt, saimme mukavia tuloksia aikaiseksi. Ja mikä parasta, Clint sai suoritettua mejän avoimen luokan läpi ja jatkaa näin ollen seuraavalla kaudella voittajaluokassa. Yksi harjoitus on jo tehty ensi kesää ajatellen. Joko Clintillä oli treeneissä aloittelijan tuuria, tai sitten luokkavaihto ei aiheuta sille sen suurempia ongelmia. Ensi vuonna se nähdään.
Sukulaiset ovat tänä vuonna olleet meitä ahkerampia! Miko (Delichon Goldcrest) kävi elo-syyskuussa neljässä mejäkokeessa ja jatkoi hienoa työtä, jonka viime vuonna aloitti. Tuloksina 46p, 36p, 35p, ja 45p. Miko oli myös ainoa, joka edusti meitä piirimestaruustasolla tänä vuonna. Miko jäljesti kilpailussa neljänneksi kovien konkareiden joukossa! Upea suoritus nuorelta koiralta! Miko oli lisäksi niin ahkera, että kävi kahteen otteeseen näyttelykehässä pyörähtämässä, Lahdessa ja Hyvinkäällä, tuloksena molemmista EH/2.

Toinen sukulaispoika Eci (Delichon Earthquake), joka käy nyt mejäkokeissa Kennelliiton sääntöpoikkeuksen turvin (koska korona), jäljesti syyskuun puolivälissä Elimäellä kolmannen voittajaluokan ykkösensä 40 pisteellä. Ecillä on nyt siis jäljestämisvalion arvoon vaadittavat koetulokset kasassa! Valitettavasti näyttelytulos uupuu, joten valionarvo jää haaveeksi. Onnea valevaliolle kuitenkin!

Yllä olevassa kuvassa poseeraa maailmanmatkaaja-Will(e) (Delichon Goldfinch), joka lähetti terveiset Englannin eteläisimmästä kärjestä, Lizard Pointista. Hyvin näyttää reissu sujuvan, ja kielikin on jo omaksuttu, kuten lyhentyneestä nimestä voi päätellä. Kuvan on ottanut emäntä hihnan toisessa päässä.

Katsokaapas tuota alla olevaa kuvaa. Missä sateenkaaren päässä oleva aarre on? Väärän kämpän (siis minun) savupiipussa!!