29.5.2018 Sirrin pennut puoli vuotta :)

 

Sirrin pentusilla on tänään puolivuotissynttärit. Onnittelut syntymäjärjestyksessä Käpylle, Mikolle, Willelle, Paavolle, Clintille, Nasulle, Nuutille ja Taaville! Pennut ovat kasvaneet aika lailla tuosta 10 päivän iässä otetusta kuvasta. 🙂

 

Mejäkoekausi on pyörähtänyt käyntiin. Kevään ensimmäinen koe jouduttiin perumaan liian lumen vuoksi, mutta sen jälkeen olemme päässeet kahteen kokeeseen. Jukkis starttasi Luumäen Munteella kolme viikkoa sitten ja Sirri menneenä viikonloppuna Klamilassa Virolahdella. Molemmille erinomaisen mukava kauden avaus samoilla pisteillä, VOI1 ja 48 p.

 

Sukulaisista komiasti ovat aloittanet myös Jukkiksen veli Briio (Delichon Drizzle), tuloksina VOI1 49p. ja VOI1 46p., sekä Sirrin veli Keke (Delichon Forest Ranger), joka on ehtinyt jo kolmeen kokeeseen saaden tulokset VOI1 47p., VOI3 27p. sekä VOI1 40p. Jukkiksen ja Briion pikkuveli sekä Sirrin ja Keken isoveli Eci (Delichon Earthquake) osallistui vuoden tauon jälkeen kokeeseen ja sai tuloksen AVO3, 28p. Hienoa pojat!