2.7.2020 SuperfoodiaKesäkuu lipsahti niin vauhdilla, että jäi päivityskin tekemättä. Voikukkapellot ovat jo lakastuneet, helteet vaihtuneet sateisiin ja päiväkin on jo ruvennut lyhentymään. Clint esittelee kuvassa superfoodia ja omasta mielestään mitä parhainta herkkua! Voikukan kukkia kun syö Clintin tapaan, saa tulokseksi ainakin – voikukkakakkaa!
Me vietimme helteisen kesälomaviikon Väärän kämpällä kesäkuun puolivälissä. Järvivesi oli lämmin ja ilma kuuma. Koirien puuhastelu koostui lähinnä pihassa oleilusta ja tietysti uimisesta. Välillä veteen porhallettiin kilpaa. Lämmin sää houkutteli liikkeelle myös pihassa vakituisesti asuvia eläimiä, kuten hyönteisiä, matelijoita, sammakkoeläimiä ja nisäkkäitä, mm lepakoita. Rantakäärmeet olivat omineet itselleen koirien uintikuvassa näkyvän laiturin. No, kyllä ne päästivät meidätkin laiturille halutessamme, mutta parhaimmillaan niitä köllötteli esillä kerrallaan kolme komeaa yksilöä. Kuvassa niistä yksi. Alimmassa kuvassa keskellä päivää näyttäytynyt lepakko, jota viiksisiipaksi epäilen. Pohjanlepakoihin tuolla kyllä tavallisimmin törmää.
Nyt kesäkuussa alkoivat koiraharrastuksetkin vähitellen virkoamaan, tietyin rajoituksin ja ehdoin. Me osallistuimme kahteen mejäkokeeseen. Ensimmäinen koe oli Virolahdella, jossa kilpaili Sirri sekä sukulaisista Keke (D. Forest Ranger) ja Eci (D. Earthquake). Sirrille komea kauden avaus 47 pisteellä. Keke sai myös ykkösen 41 pisteellä. Ecille tuli keskeytys erinäisten haasteiden johdosta, jotka eivät kaikki olleet koirasta itsestään riipuvaisia.

Kesäkuun lopussa oli koe Luumäen Munteella. Nyt oli Clintin vuoro koettaa taitojaan. Viimeisten harjoitusten perusteella odotukset eivät olleet kovin korkealla, mutta Clint otti ja näytti osaamisensa. Tuloksena Avo1 44p. Eci (D. Earthquake) päätti pistää vielä paremmaksi ja suoriutui avoimessa luokassa 46 pisteen arvoisesti. Kekelle (D. Forest Ranger) sattui arvonnassa astetta haastavampi maasto, mutta silti Voi2 33p. Hienoa pojat!